2012-05-31 / 16:17:47 / Iphone-mästerverk

Nytt, fräscht och fint! Designen är på plats, som ni ser, och jag tycker verkligen att det blev hur bra som helst. En av mina bästa designer, helt klart min stil & allt. Kommer troligtvis att ändra lite hit och dit med detaljer och så vidare, men ändå, så snyggt det blev!
{Syns inte den nya designen, klicka F5 så uppdateras sidan. Har ni synpunkter, något ni inte gillar eller något ni gillar extra mycket? Ser något konstigt ut? Är den skitful? Om det är något sånt så vill jag gärna veta. Comments, you know!}

Här ser ni mina senaste instagramfoton. Jag heter @sagamiketinac där. Ni som inte har iphone- eller androids kan fortfarande följa mig via webstagram. Länk finns i dropdown-menyn, under 'personligt'.
Och för er som undrar; alla mina instagram-foton är tagna med min iphone4, och även redigerade i olika appar. Och på tal om appar, skulle ni vilja veta vilka mina favoritappar är? Jag kanske gör en lista när jag får tid.



2012-05-29 / 21:01:15 / Dancers

Först och främst vill jag berätta lite 'nyheter'. Bloggnyheter. Jag har ändrat mig - igen. Jag vill inte blogga på två olika bloggar. Jag vill att allt ska finnas samlat, på en och samma blogg, här på sagajessica. Därför kommer min fotoblogg att tas bort helt och en helt ny design kommer att göras till denna bloggen. Faktum är att den redan är under uppbyggnad. En enkel design, vit/ljus/grå, med en dropdown-meny så att det ska bli enkelt att hitta. Jag tror att det kommer bli fint, och framförallt, enkelt.
Från och med nu kommer jag alltså BARA blogga här på sagajessica. Både foto- och vardagsinlägg, såsom jag gjort hittills. 

Jag vet, jag ändrar mig hela tiden. Det kanske är lite jobbigt att hålla koll på vad som gäller just nu och så vidare, men jag har så mycket idéer som vill ut! Man måste experimentera för att komma fram till vad som funkar bäst! Jag trodde verkligen på den här idéen med två separata bloggar, men nej. Det funkar inte. Hoppas ni förstår. :)

Anyways. Idag har jag spelat en massa volleyboll, ätit helt ensam på Subway, fikat på torget med farmor {världens godaste vanilj-körsbärs-vitchoklad-glass-smak, yummy!}, beställt en fjärrutlösare, besökt tandregleringen, pluggat spanskaglosor fastän jag läser franska, varit på vårkonsert, frysit häcken av mig, cyklat, hoppat studsmatta, skrattat, åkt buss i en timme totalt, ätit lasagne {blää}... och säkert en massa annat som har trillat ut ur mitt lilla minne. Haft en bra dag. Har ni?

Fyra bilder från dans-SM.



Update: Wildwonderland-bloggen är nu borttagen, helt och hållet. Nu är det sagajessica som gäller, gasen i botten! Designen kommer dessutom upp snart och jag gillar den skarpt! Hoppas bara att ni gör detsamma. Den är väldigt... "Saga-aktig".



2012-05-28 / 16:09:02 / Konfirmerad & inspirerad

Hej på er. Startar det här inlägget med att tipsa om en galet vacker och inspirerande video {L Ä N K}. Så himla fin, den måste ni se.

Annars då?
Igår konfirmerade jag mig {så nu är jag kristen, yay. har alltid velat spela bella swan}. Nejmen, herregud, vilket dåligt skämt. Sorry. Ni kanske inte ens fattade? Haha.
Det var väl kul, och så fick jag ett nytt objektiv(!!), en massa pengar, världens finaste fotobok, och en hel del andra grejor. Det nya objektivet är ett fast 50mm-objektiv, Nikkor, f1.8. Så sjukt nöjd! Superbra! Längtar efter att få fota porträtt nu. Mer info, bilder o.s.v kommer upp här snart om jag orkar. Jag är ju ingen mästare på att hålla blogglöften och jag har ganska fullt upp hela dagen imorgon, så vi får se. Ska försöka.

Vill ni läsa mer om objektivet redan nu kan ni göra det HÄR.
Vill ni läsa mer om fotoboken kan ni göra det HÄR.





2012-05-25 / 21:21:06 / Ett utdrag ur mina tankar

Jag bara älskar solen och den skiner som en citron och världen är upp och ner och ut och in och hit och dit och jag vet inte varför och jag gråter och jag skrattar så att jag gråter och jag läser böcker och lyssnar på fina låtar och går och springer och sitter och sover och pluggar lite här och pluggar lite där och jag vill skriva och jag vill dansa dansa dansa tills världen exploderar och sedan dansa lite till och jag saknar och jag längtar och jag vet inte vad jag ska ta mig till och jag är så ledsenledsenledsen och jag ler ändå och jag undrar om jorden är en liten myra i universum och jag sjunger så högt jag kan och jag gillar att kramas och jag vill kramas varje dag tills jorden flyger iväg och alla mina vänner är underbara och min mamma och min pappa och min fina fina syster och alla andra fina fina människor och livet och livet och livet och kärleken och natten och dagen och morgonljuset som lyser in genom mitt fönster och jag vill bara glömma och jag vill minnas alltihop och bilder fladdrar förbi och allt är så avlägset och samtidigt så verkligt och nära och här och nu och jag vill dansa dansa dansa.




2012-05-17 / 15:50:22 / What I listen to

För några veckor sedan lovade jag en kompis att länka min spotifylista här på bloggen, men det har jag ju förstås glömt bort. Bättre sent än aldrig, här kommer den.

♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬


this is music


♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫ ♩ ♬






2012-05-17 / 14:57:53 / Torsdag, ingen skola, bara fotboll

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Jjjjjjj. Jjj.
Sitter med magen full av Frasses-hamburgare och pommes med cheddarkrydda, har ont i benen och trött är jag också. Spelade borta mot Torsås i förmiddags, på något mysigt kobajsluktande lantställe, och kom hem därifrån med vinst {3-1 om jag inte minns fel}. Kanon. Och imorgon blir det ännu en match för mig, klockan 7 på Brunnsvallen, med damerna.
Känns som att både mitt liv och bloggen kretsar kring fotboll just nu, men så är det! Säsongen har just börjat och jag är taggad.

Ja, jag har väl inte särskilt mycket mer att säga just nu, förutom att min turkosa halsduk är superdupermysig, och att jag måste packa reklam men orkar inte, att ikväll ska jag titta på Dear John och äta glass i stora lass. Japp, that's it for today, ttyl.




2012-05-16 / 15:28:36 / Fyra dagars frihet

Tjo! Onsdag idag, men ingen vanlig onsdag, minnsann. Började dagen med en häärlig sovmorgon, cyklade till skolan med solen i ansiktet, hade knappt några lektioner alls, cyklade hem igen och har därmed avklarat min sista skoldag innan en lång, mysig fyra-dagars-helg. Vi tackar kristus och hans himmelsfärd så mycket för detta.
Helgen kommer innehålla lite allt möjligt; bland annat så står fotbollsmatch, fotografering, shopping, bio, jobb och kompishäng på schemat.
Har ni några planer för långhelgen?



2012-05-13 / 11:18:32 / Sunday

{farmors grymma webcam.}

Tjo! Sitter hemma hos kära farmor, väntar på att la famille och några kusiner ska komma. Släktmiddag på G, hehe. Ska bli mysigt.
Ha en härlig söndag, pyss!



2012-05-12 / 16:55:18 / Hej trött

Hejsvejs i lingonskogen!
Jag är heeelt slut idag. Spelade en tuff match i förmiddags, gick otroligt bra & vi vann med 2-1. Nöjd tjej! Efter det var jag tvungen att köra ut lite reklam. Regnigt var det, blää. Inte kul. Är alldeles död i hela kroppen. Ikväll blir det dock lite återhämtning av krafter hemma hos farmor. Det lär behövas, för imorgon blir det ännu en fotbollsmatch {jag ska vara med damernas B-lag och spela, klockan 5 på Brunnsvallen} och ännu mer reklamjobb. Vi får se hur benen mår efter denna helgen!

lite blombilder från veckan



2012-05-09 / 16:45:19 / Dans, objektiv, självporträtt och sånt där

Hejsan hoppsan allesammans! Har just fikat lite med mormor och morfar, redigerat lite av gårdagens bilder och ska om en stund sticka till Kulturcentrum för att uppträda med dansen. Var ett tag sedan nu, så det ska bli kul {trots att det är den minsta, obekvämaste scen jag någonsin skådat. blöö!}

Längtar som en jagvetintevad tills jag får mitt nya objektiv! Weoaaah! Ett fast 50mm-objektiv, bland annat bra för att fota porträtt, som jag gärna vill fota mer. Har lite fotoplaner tillsammans med min fina kusin, men finns det någon annan därute som har lust att stå modell? Slå mig en pling, eller något.
Jag ska få objektivet i konfirmationspresent, den 27 maj. Då j*vlar ska det fotas!

Anyways, som avslutning på detta kommer ett random självporträtt som jag tog i soffan när syster bytte kanal till DisneyChannel och jag inte orkade resa mig upp {filtar är mysiga}. Blev ganska fint, tycker jag själv, trots att jag ser en aning vettskrämd ut.



2012-05-05 / 22:07:07 / Rösta?

Först och främst vill jag bara snabbt nämna att jag gick vidare i tävlingen jag skrev om häromdagen. Så nu får ni hemskt hemskt gärna rösta på mig! Jag är nummer 7 & man har två röster per person.
KLICKA HÄR, skriv en kommentar på inlägget {typ "Jag röstar två gånger på nummer 7"} och sedan är det klart. Hoppas på det bästa, helt enkelt.



Idag har jag jobbat hela förmiddagen, läst en braaa bok i solen, gått en mysig runda med pappa, och fotat. Har äntligen fått lite bra bilder på vitsippor. Jag är förmodligen den enda kameraägaren i Sverige som inte har fotat vitsippor ännu. Man ser ju vitsippsbilder på varenda liten fotoblogg, hehe!
De jag hittade var lite trista och halvt vissna, men bilderna blev okej ändå. Jag tycker att jag lyckades fånga dem på ett lite annorlunda sätt {är så förbannat trött på att alla ska lägga upp på pricken likadana vitsippsbilder}. Här kommer ett litet smakprov.




2012-05-04 / 08:15:16 / Blått hår & annat

Hey you!
Nu sitter jag här och läser alla underbara kommentarer som jag har fått på den nya bloggen. Känns så sjukt kul att folk uppskattar mina bilder - det är verkligen stor skillnad mot att blogga här. Wildwonderland är mer inriktad på en sak; foto som konstform. Den känns så himla 'jag', det är min stil fullt ut, det finns inte en massa onödiga texter runt mina bilder, utan det är en rubrik, en bild och så en massa vitt space. Luftigt. Mer fokus på rätt saker.
{Om det är någon som har missat detta, klicka er in på wildwonderland.blogg.se! Där finns mina foton numera.}

Ska strax trampa iväg till skolan. Olyckligt nog så ösregnar det ute, men jag är mest bara glad över att det redan är fredag & om endast ett par timmar tar jag helg igen! Wöööh!

{lite fint från weheartit. jag dör för att blått hår är så sjukt snyggt. jag vill haa! för att jag vill ha mer av allt. för att hayley williams är den häftigaste människan som lever här på jorden. för att jag vill ha äventyr, lalalala. punkt slut.}

Tumblr_m23ogofrnw1rsdzjeo1_500_large

Tumblr_llcya0ezf71qh23ico1_500_large

Tumblr_lyymzqixtb1qevzado1_500_large

5bd9a37d09c4e0fc35ec794a6152b523_large

Tumblr_m3hfs0tcfb1ro64tvo1_500_large

297290_126696804093353_100002591029190_152747_554703_n_large



2012-05-02 / 16:29:51 / Tävlar hos Juliette

Här nedan ser ni mitt bidrag i en fototävling hos svenssonjullan.blogg.se. Man har chansen att vinna en valfri vara från tvspelsweb.se. Temat är "något fint", och jag tycker är drömfångare är ett av de finaste föremålen som finns på jorden. Jag är lite kär i drömfångare, hehe.
Om jag vann skulle jag gärna välja ett stjärnfilter, ljuset blir så otroligt fint med ett sånt.
Ett bra filter skulle vara en sådan sak jag skulle vilja unna mig själv nu! Bilderna blir så vackra! Åh.
Nu hoppas vi på det bästa, helt enkelt.




2012-05-02 / 15:58:38 / Wild Wonderland of Photos and Art

Hej hörrni! Då är var dags för ett litet... avslöjande? Kan man kalla det så?

Hur som helst, rakt på sak; jag har numera två bloggar.
Från början var det meningen att sagajessica skulle vara en fotoblogg. Men jag känner att foto- och kreativitetsinläggen hamnar lite i skuggan av allt personligt/vardagsbabbel som hamnar här. Det känns så fel att blanda dessa två i en och samma blogg, så nu har jag gjort något åt saken! Jag kommer testa att blogga på två olika bloggar & se hur det fungerar. Det här är bara ett litet test, men jag tror det kommer bli hur bra som helst. Hoppas i alla fall det.

Är ni intresserade av min vardag, kanske lite mer oseriösa bilder o.s.v, stanna här. Det här kommer att bli min vardagsblogg, mest för vänner&familj, ja - ni fattar.

Ni som däremot är intresserade av mina bilder; ni är välkomna in till wildwonderland.blogg.se. En blogg som bara har plats för fotografier & inget annat. Helt och hållet på engelska, förstås. En lite annorlunda blogg, precis så som jag gillar det. :)


Titta gärna in & säg vad ni tycker!

Om du gillar mina bilder får du hemskt gärna klicka här och tipsa om wildwonderland.blogg.se. Det skulle verkligen vara himla himla himla fint & det skulle ge bloggen en grymt bra start. Det är väl lite av en 'dröm' för alla blogg.se-användare att hamna på framsidan, inte sant? Så om du tycker om mina foton, släng in ett snabbt tips! ♥



2012-05-01 / 16:02:41 / En gnutta sommar

Jag sitter här iklädd favoritshortsen och skriver. Har haft en underbar dag som startades med en picknick-frukost på trädgården med en fin vän. Vattenmelon & rostat bröd, mumma vad gott! Sedan tog vi våra inlines och åkte på upptäcksfärd runt kvarteret. Åh, som jag har saknat sommardagar som denna.






RSS 2.0