2011-12-31 / 11:53:45 / Innebandytjejer




Hellu! Igår tillbringade jag hela min dag i en sporthall i Växjö. Syrrans lag spelade cup, nämligen, och jag fotade lite. Tyvärr var det en riktigt usel dag ur fotosynpunkt - jag är inte nöjd med en enda bild. Därför visar jag bara några styckna här ovan.
Om man bortser från min misslyckade fotografering så var det en bra dag, tjejerna gjorde en lysande cup och vann hela skiten! De är superduktiga. 

Några av bilderna som jag tog under cupen ska, trots att jag inte är särskilt nöjd med dem, läggas upp på lagets hemsida. För tillfället vet jag inte vad hemsidan heter, men så fort jag fått reda på det ska jag meddela er ifall någon vill se fler bilder.

Förresten, det är nyårsafton idag! Den 365:e och sista dagen på detta året. Jag hoppas verkligen att ni har haft ett jättefint år och att det nya kommer bli ännu bättre! Jag försöker klura ut ett bra nyårslöfte, men jag kan faktiskt inte komma på någonting att lova.
Har ni några nyårslöften? 



2011-12-29 / 16:04:55 / Lyckå Cup

random bild - togs samtidigt som dessa

Hej mina fina! Jag har varit iväg hela dagen på Lyckå Cup (fotbollscup, om nån undrar). Snacka om att jag är trött nu! Ska strax lägga mig ner i sängen och dö, men eftersom jag är farligt datorberoende så var jag tvungen att sitta här en stund först, hihi.
Cupen gick väl helt okej, antar jag. Första matchen var mot ett polskt lag, och vi utklassade dem med 9-0, mohaha! Nästa match blev förlust, sedan en vinst. Sedan förlorade vi den avgörande matchen, sorgligt nog, så vi gick inte vidare till slutspel. Men jag är nöjd med dagens insats! 

Ni får ha det så bra vänner, så hörs vi imorgon. Kramis!



2011-12-28 / 17:41:31 / Stuff

Hej alla glada! Min dag har spenderats i Karlskrona, varifrån jag fick med mig några få saker hem som jag tänkte visa.


Jag försökte även att hitta en liten axelväska också, men jag hittade ingen. Jag skulle behöva en liten, diskret sak att ha till vardags, eftersom mobilen knappt får plats i fickan längre sedan jag fick iphonen. När vi kommit hem tittade jag lite på nätet också och hittade den här. Vad tror ni om den? Personligen tycker jag att den är perfekt, men det är svårt att nätshoppa eftersom man inte vet hur produkten ser ut i verkligheten.

Jaja, ni får ha en fin kväll medans jag funderar vidare på väskan. Puss!



2011-12-27 / 12:35:14 / False lash effect

Ny mascara! Köpt på Kicks för 175 riksdaler. Har bara provat den en gång, men den verkar jättebra. Lite kladdig, men definitivt bättre än min förra!




2011-12-27 / 12:05:08 / Fred på öronen





Här ser ni mina nya örhängen. Fick alla fyra för 50 spänn på JC - ett kaaaap! Hade de vita på mig på julafton, förresten, tillsammans med mitt peace-halsband. Haha, värsta hippiekläderna ju.

Just nu sitter jag och spelar wordfeud med Ida på min nya iphone (kääärlek) och senare ska jag träffa två kompisar för att byta julklappar. Jag kanske visar sen vad jag fick. Ha det bra!



2011-12-26 / 12:02:03 / Christmas gifts

Heeejdär! Jag har varit alldeles för upptagen för att ens önska er god jul, sorry för det.. Bättre sent än aldrig dock. Så: GOD JUL! 
Hoppas ni hade en underbar julhelg & att ni fick några fina klappar. Det fick jag i alla fall, se här! ↓
This is it:
1. Bok: Tvära kast (av Tanuja Desai Hidier)
2. Bok: Häxa (av Celia Rees)
3. Stooor necessär med tusen olika fack
4. Bok: Det här var ju tråkigt (av David Batra)
5. 9 stycken smala tuschpennor
6. En svart iPhone 4 (8gb) med 3-abonnemang; fri surf & 3000 fria sms /månad
7. Mysigaste tubhalsduken någonsin, från JC
+ lite pengar som inte är med i bild

Är jättenöjd och glad! Särskilt över iphonen, som var det enda jag önskade mig. Att jag har en iphone betyder också att jag kommer kunna uppdatera bloggen vart jag än befinner mig via blogg.se-appen! Trevligt va?
Jag har också skaffat Instagram & där heter jag logiskt nog sagamiketinac. Älskar den appen alltså, skitbra är den. Har ni iphone, skaffa instagram!
Puss, hoppas eran jul har varit lika fin som min!



2011-12-22 / 18:40:30 / Knäck

Tjo! Det här är mitt tredje inlägg för dagen. Det händer inte så ofta, faktiskt, men jag har haft en hel del tid över idag. Nu när det är jullov kommer uppdateringen förmodligen stiga ganska mycket. Jag tror det i alla fall, men vi får se. Jag är himla upptagen av massa saker i veckorna och då måste jag prioritera bort bloggen. Men jag försöker att skriva så ofta jag bara kan, & jag hoppas ni förstår det.
Ibland är det också så att jag har haft världens mest händelselösa tråkigaste dag och då ligger inspirationen på noll. Då går det helt enkelt inte att skriva. Jag hoppas i alla fall att detta jullov blir min chans att komma igång lite med bloggen, det hade varit kanon!

Jaja, nog om det. Nu ska ni få se mina fina knäckisar som jag har bakat! Knäckande, eller hur? *fniss fniss










2011-12-22 / 12:27:46 / JULLOV!

Ja, som rubriken lyder: LOOOOOOV! Toppenhärligt!
Och äntligen (!) har jag fått mina första betyg. Big moment!  Är grymt nöjd också.

Har ingen lust att dela mina betyg med world wide web, det förstår ni väl, så jag suddade ut lite. men här får ni en sneakpeak i alla fall


Senare ikväll, som sagt, ska jag på spa med familjen. Min vattentäta kompaktkamera hänger troligtvis med, så ni kanske får ett fint spa-inlägg imorgon med lite bilder och sånt! Vi får se vad jag slänger ihop.
Nu ska jag baka knäck och slå in mina sista klappar. Puss!



2011-12-22 / 08:00:46 / Good morning, vänner!

Hej alla! Blev färdig ovanligt snabbt idag, så jag hinner göra ett litet morgoninlägg här innan jag sticker till skolan (sista dagen, YES).
När jag kommer hem blir det ett sista fix med årets julklappar och senare spa med familjen! Myyyspys! Vad ska ni hitta på idag? 

morning pics from weheartit
Tumblr_lv0yz7qpwy1qb5t88o1_500_large
381568_336802046333794_193164927364174_1555118_1306580532_n_large
Tumblr_lwjz0gibkt1qmxbzeo1_500_large



2011-12-21 / 18:41:37 / Hej jullov (snart)

Hej på er vänner! Sista "riktiga" skoldagen idag innan jullovet! Imorgon är det 9:ornas spex och sen är vi friaaa! Woho! Så väldans extremt jätte-mycket-härligt. 

Efter skolan idag så var jag med mamma och syster på stan för en fika. För att fira att jullovet är här, typ. Eller bara för att vi var sugna. Hallonbakelse med gigantiskt mycket grädde, yummi! Kan fortfarande känna den ljuvliga smaken... Mmh, lovely.

Nu ska jag titta på julkalendern & lite senare Game of Thrones. Ha det bra!

två små mysbilder från idag. hade några till, men datorn segar sig så det funkar ej att ladda upp tyvärr




2011-12-17 / 16:15:15 / Julegran




Vi klädde vår kära julgran igår, så nu står den där i hörnet och lyser. Himla synd bara att det är en fejkgran, men annars är den väl fin. 

Är halvsjuk och väldigt trött, så det blir att vila hela helgen. Ikväll ska vi till mormor och morfar, mys! Det absolut rätta stället att vila upp sig på.
Hoppas ni har det bra hemma i stugorna, kraaaam!




2011-12-15 / 19:55:03 / House of pepparkaka






Jag tänkte precis skriva något om "julbak", men det är ju inte riktigt rätt eftersom vi köper färdiga delar till vårt pepparkakshus. Vi har ingen köksfantast i det här huset, så vi fuskar lite. 
Jaja, snyggt blev det i alla fall. Blå glasyr, smileys över en hel vägg och en sned skorsten med en höna i. Stiligt som tusan.

Mer julkänsla? Vi har gjort pepparkakor och lussebullar också - check it out, vetja!




2011-12-13 / 18:51:58 / Bortglömda höstbilder

Tjingeling!
Hur har ni det därute i vintermörkret? Fem dagar kvar till julafton, längtar såå! Samtidigt har jag en viss ångest över att jag inte ska hinna köpa alla klappar.. Fast det ordnar sig - det gör det varje år. Det är alltid lika stressigt och ändå hinner jag på något underligt vis alltid göra allting klart i sista minuten. 

Jag har inte särskilt att skriva om idag, livet rullar på som det alltid gör, så ni får underhålla er med att lyssna på min gryyymma spotify-playlist. Trista dagar är den värd guld, ska ni veta.
 
två gamla bilder som jag glömt att publicera, från i höstas




2011-12-12 / 20:58:41 / Love is all you need

Lite kärlek, till er, till alla, till mig och till vem som helst som nu behöver. from weheartit.com 
26_11_large

Tumblr_lvkbwv7ifl1qbvxwmo1_500_large

62628251037773143_yok0gir6_c_large

Tumblr_lh32rcuesh1qed3doo1_500_large_large

792_large


4201081852_ce6bfc7111_z_large

Läste just ut en gullig bok (en sådan ultraromantisk kärleksbok där allt handlar om tonårsproblem, vänner, killar, skola och det - you name it), så jag är på det humöret nu! Kan passa på och sprida lite kärlek. Alla behöver ju. "Love is all you need", eller hur är det man säger? Stämmer gör det i alla fall!




2011-12-11 / 19:11:23 / Meningsfull söndag



..glöm aldrig det.

Hej vänner. 
Jag sov i 12 timmar inatt. Tolv timmar! Från nio till nio. Jag har varit helt utslagen de senaste två dagarna. Har knappt gjort någonting idag. Varit på stan en liten runda och slappat i soffan, typ. Är fortfarande supertrött. Känner att denna veckan kommer bli lååång. Fast å andra sidan är det ju snart jullov - halleluja, det behöver jag!

Aja.. Lillasyster ropar på mig. Har lovat att spela hockeyspel med henne. See you later dudes




RSS 2.0