2012-11-25 / 08:10:00 / Teneriffa part two

Allt började med en croissant och en fototidning som jag roade mig med på flyget. Det var dödligt tidigt på morgonen och vi hade sovit max tre timmar den natten. Mys.
Vi körde genom hela ön i vår lilla, långsamma hyrbil.
Vår svarta sandstrand. I inlägget under har ni lite fler bilder på hur det såg ut.
Det var klädkod (långärmad skjorta och långbyxor) för alla män i restaurangen. Pappa hade bara t-shirts med sig, så det slutade med att han fick låna min oversize-skjorta från Gina Tricot. Trodde jag skulle dö av skratt.
Såhär såg jag ut.
Solnedgång.



2012-11-24 / 18:11:00 / Puerto de la Cruz

 
Okej hörrni, låt mig presentera Teneriffa part 1, eller nåt. Bättre sent än aldrig.
Börjar hela den här Teneriffagrejen med att visa några landskapsbilder från Puerto de la Cruz, där vi bodde.
 
Första och sista är utsiktsbilder från vårt hotellrum. Top floor! Fint att bo så högt upp i luften. Sexton våningar.
De andra bilderna är från strandpromenaden, hundra meter från hotellet ungefär. Lekte lite med slutartider i efter solnedgången. Mycket nöjd med att jag lyckades fånga den där kramen på bild, trots att slutartiden var uppåt 15-20 sekunder. Lång kram, alltså. Det var himla sött.



2012-11-22 / 18:53:00 / Oh, summer, don't you miss me

Känns som att vi alla behöver lite sommarkänslor mitt i allt novembermörker. Här är fyra fotografier från tidiga juni {åh}.



2012-11-17 / 18:36:14 / & your eyes look like coming home

 
Några random självporträtt jag tog igår, i brist på liv.
Skrev ett långt inlägg här nyss. Suddade ut igen. Höll tillbaka cirka 137695 svordomar i en text på cirka 7 rader.
Förlåt, hörrni. November är inte min bästa månad. På tal om ingenting så kommer bilderna från Teneriffa upp här snart (och med snart menar jag möjligtvis inte så snart, utan mer någon gång när jag känner för det och datorn inte krånglar). Jag har några riktigt fina fotografier därifrån, faktiskt. 



2012-11-14 / 17:51:58 / Novemberlivet

Fyra från instagram. //jag och ida äter köttbullar på golvet i mitt rum med tända ljus överallt. //flygplansvinge, på väg till teneriffa. //jag som är lite extra glad för att det är höstlov. //ida igen, den här gången på ekenäsbryggan, hoppar omkring efter en jättelång runda på moppen. 
 

Har fortfarande inga särskilda bilder att visa. Livet rullar på, ni vet. Mycket plugg och sådant. Snart är det prao och jag kommer att packa upp varor i hela dagarna i två veckor. Nu har dessutom den här beslutsångesten inför gymnasiet kommit igång på allvar & alltså ÅH. Hur svårt kan det vara, tänker jag? Jävligt, jävligt svårt. 
 
Jag har också börjat kolla på Portkod 1321 som alla snackar om. Det är faktiskt riktigt fint och får mig att känna doften av sommar och bli alldeles berusad/glad/gosig inuti. Det är mycket, mycket bra. Och soundtracket=fett. 
 
Ikväll ska jag dansa och sedan plugga lite. Har även köpt en ljusslinga som jag ska sätta upp ovanför sängen. Fint, fint, fint. Ha det bra hörrni!



2012-11-10 / 20:07:00 / Tillbaka till verkligheten

Hej igen mina kära vänner!
Jag är tillbaka. Jag har varit på Teneriffa i en hel sjukligt ljuvlig/underbar/fantastisk vecka. Kom hem i tisdags, och har helt enkelt varken orkat eller hunnit skriva någonting här sedan dess. Terribly sorry. {fast egentligen inte. jag förtjänar paus ibland. ja. ja det gör jag.}
Jag har cirka sexhundra bilder med mig hem på minneskortet från denna lilla resa, men tyvärr så är vår dator tillräckligt seg för att det ska bli en massa problem när jag ska lägga över dem. Jag har alltså inte gjort det. Och jag kan inte göra det. Inte än, åtminstone, men när jag lyckas klura ut varför den här lilla apparaten alltid ska motarbeta mitt fotograferande på något vänster, då ska ni minnsann få se hur vackert vi hade det.
 
Och nu då? November.
Helt plötsligt.
Tionde freaking november. Vad hände?!
 
 
Jag har absolut inga bilder just nu, så två fina från tumblr får duga.
Vi hörs snart om jag inte drunknar i läxor eller blir påkörd av en buss eller så. Peace



RSS 2.0