2012-07-27 / 08:05:15 / På gränsen till onödigt

Nu ska jag berätta en sak för er.
Jag och min käre vän Elias satt en kväll på balkongen på Malta och diskuterade katter. {Ja, av någon anledning gjorde vi det. Fråga inte}. Vi kom fram till att om man skulle kasta ner en katt från balkongen så skulle den alltid landa på fötterna, eller hur? 
Men om man binder ihop två katter med ryggen mot varandra och kastar ner dem från balkongen, vad händer då? Båda vill ju landa på fötterna. Hur löser kissemissarna det, mån tro?
 
Och sedan kom vi på ännu ett mysterium: om man råkar tappa en macka med smör på, så lyckas den ju alltid på något vänster hamna med smörsidan nedåt. Eller hur?
Om man då binder ihop två smörmackor och kastar ner dem från balkongen, vilken sida kommer de att landa på? Båda smörsidorna vill ju landa nedåt. Det kommer ju att bli bråk mellan två mackor
Satan i gatan alltså. Där har ni en riktig tankeställare á la Saga Miketinac. 
 
Hursomhelst. Igår såg jag The Dark Knight Rises och den var väl... sådär. Inget mästerverk direkt. 
Om jag vänder på huvudet 45grader och tittar ut genom fönstret så ser jag mest en grå himmel. Hm. Jag är inte så förtjust i grå himlar, vet ni. Inte alls faktiskt. Som tur är så ska jag träffa en saknad vän idag och det kommer säkert sätta lite färg på saker och ting. 
 
Nähä, nu ska jag ta och skriva om min profiltext. Goodbaj. 
 
 
Translation || In this entry I'm just talking&talking&talking about random, mysterious stuff. Lämna en kommentar

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg/hemsida

Kommentar:Alla kommentarer godkänns innan publicering.
Om du vill ha svar på din kommentar, glöm inte att fylla i din mailadress eller bloggadress.
Trackback