2012-05-29 / 21:01:15 / Dancers

Först och främst vill jag berätta lite 'nyheter'. Bloggnyheter. Jag har ändrat mig - igen. Jag vill inte blogga på två olika bloggar. Jag vill att allt ska finnas samlat, på en och samma blogg, här på sagajessica. Därför kommer min fotoblogg att tas bort helt och en helt ny design kommer att göras till denna bloggen. Faktum är att den redan är under uppbyggnad. En enkel design, vit/ljus/grå, med en dropdown-meny så att det ska bli enkelt att hitta. Jag tror att det kommer bli fint, och framförallt, enkelt.
Från och med nu kommer jag alltså BARA blogga här på sagajessica. Både foto- och vardagsinlägg, såsom jag gjort hittills. 

Jag vet, jag ändrar mig hela tiden. Det kanske är lite jobbigt att hålla koll på vad som gäller just nu och så vidare, men jag har så mycket idéer som vill ut! Man måste experimentera för att komma fram till vad som funkar bäst! Jag trodde verkligen på den här idéen med två separata bloggar, men nej. Det funkar inte. Hoppas ni förstår. :)

Anyways. Idag har jag spelat en massa volleyboll, ätit helt ensam på Subway, fikat på torget med farmor {världens godaste vanilj-körsbärs-vitchoklad-glass-smak, yummy!}, beställt en fjärrutlösare, besökt tandregleringen, pluggat spanskaglosor fastän jag läser franska, varit på vårkonsert, frysit häcken av mig, cyklat, hoppat studsmatta, skrattat, åkt buss i en timme totalt, ätit lasagne {blää}... och säkert en massa annat som har trillat ut ur mitt lilla minne. Haft en bra dag. Har ni?

Fyra bilder från dans-SM.Update: Wildwonderland-bloggen är nu borttagen, helt och hållet. Nu är det sagajessica som gäller, gasen i botten! Designen kommer dessutom upp snart och jag gillar den skarpt! Hoppas bara att ni gör detsamma. Den är väldigt... "Saga-aktig".Lämna en kommentar

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg/hemsida

Kommentar:Alla kommentarer godkänns innan publicering.
Om du vill ha svar på din kommentar, glöm inte att fylla i din mailadress eller bloggadress.
Trackback