2011-11-06 / 20:57:55 / En nystart

Hej på er, och jättevälkomna sagajessica.webblogg.se! Hoppas ni gillar den nya bloggen lika mycket som jag gör. Nu börjar allt om från noll. Jag är supertaggad! 

Ni har säkert en del funderingar och frågor kring flytten. Undrar ni över något är det bara att slänga in en kommentar eller maila mig. Jag ska bara snabbt klargöra ett par saker som ni kanske undrar:

Designen är gjord av mig! Den är lite enklare och mer originell än den förra, och personligen tycker jag att den blev jättesnygg. Särskilt då jag är nybörjare på området.
Min gamla blogg, sagajessica.blogspot.com kommer att finnas kvar ett tag till. Jag vill att alla gamla läsare ska hinna flytta över innan jag tar bort den. Dessutom är den full av minnen och annat som jag inte bara vill radera pang-bom på en gång, haha.

Ja, det var nog allt, antar jag. Allt för den här gången i alla fall - jag lovar, det kommer mer! Mitt huvud är fullt av planer för den här nya bloggen, & det vore toppen om ni ville stanna och ta del av dem. Puss, vi hörs snart igen! 
Lämna en kommentar

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg/hemsida

Kommentar:Alla kommentarer godkänns innan publicering.
Om du vill ha svar på din kommentar, glöm inte att fylla i din mailadress eller bloggadress.
Trackback