2013-01-31 / 18:09:00 / Sista januarihimlen

 
Jag fotar i skogen och är för evigt sammanlänkad med Ida genom ett par röda hörlurar och så en röst som säger det är så logiskt alla fattar utom du och en fika och en blick och sedan självaste Sandra Beijer som har kommenterat på min blogg och fyra nya brevvänner och en blå januarihimmel och högsta volym i öronen och jag lever livet och jag är glad igen. 



2013-01-30 / 15:57:20 / Interior #2

Samlade ihop några bilder och gjorde en uppföljare till det här inlägget. Känns nödvändigt med lite mysiga rum att drömma om under sådana här vinteronsdagar. 



2013-01-29 / 17:08:00 / Nio till fem

 
Tänkte att jag skulle visa två små illustrationer jag gjorde förra veckan. De föreställer Sandra Beijer, även känd som Niotillfem, världens finaste person och min favoritbloggerska. Tycker hon är så himla bra att jag var tvungen att porträttera henne. 
 
För övrigt så har hon gjort ett supersuperbra inlägg där alla som söker en brevvän får skriva en kommentar och berätta lite om sig själva. Sedan får den som är intresserad skriva ett mail och sedan har man en ny vän. Så fin idé! Jag skrev en kommentar och har fått två brev hittills från fantastiska personer. Kolla gärna in det inlägget här och skriv till någon ni tycker verkar bra!



2013-01-27 / 20:32:44 / You: with me. Me: with you.

 
anneliesarae:

torka aldrig tårar utan handskar
 
 
Kändes fint med en liten samling vackra ord såhär på söndagskvällen. 



2013-01-24 / 19:44:00 / Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag

{gamla bilder}
 
Idag är det torsdag, en jättekall sådan. Jag är halvsjuk och hostar och kan knappt andas emellanåt, men det har hur som helst varit en himla mysig torsdag. Skolan slutade tidigt så jag och Ida köpte pizza och sen gick vi hem och avslutade vårt filmmarathon som vi påbörjade i helgen (då somnade vi innan vi hann se klart alla filmer, som vanligt. Vi är ärligt talat ganska sämst på att ha filmmarathon).
 
Läser för tillfället en väldigt fin bok, den här. Trodde först inte att jag skulle tycka om den men den är så dödligt perfekt. Har bara läst cirka fyrtio sidor men ändå, åh, den är så bra. Läs den. 



2013-01-18 / 16:22:44 / And she spoke words that would melt in your hands

Såhär ser jag ut idag.
Klippte mig igår, om ni undrar över hårbilderna. Den sista bilden föreställer de gosigaste strumporna som någonsin existerat på denna jord ungefär, som jag fick av en vän i försenad julklapp. 
 
Igår var jag förresten ute och gick en lång runda. Världens bästa tips om man har för mycket arga och ledsna känslor som man vill få ut ur kroppen: gå. 
Ta dina hörlurar med musik som du tycker passar. Jag hade Two Door Cinema Club, hela Tourist History-albumet rakt igenom, det funkar perfekt. Gå argt och snabbt. Högsta volym. Se dig omkring hela tiden. Gå i komplicerade cirklar runt i ditt kvarter, spring om du känner för det. Sparka på snön, kasta den omkring dig, krama sönder den i händerna, slå den och stampa på den. Gör precis det som faller dig in. Inga andra ljud än musiken. Det måste vara mörkt, sent på kvällen, och det måste vara snö.
Så himla bra grej. Man är helt lugn när man kommer in igen. 
 
{Two Door Cinema Club - Undercover Martyn}



2013-01-15 / 16:21:21 / Jag vet hur ont det gör

det är först när man ger upp som det blir nåt nytt
när man släpper taget tar man steget
jag vet hur ont det gör
när hoppet dör



2013-01-14 / 17:08:29 / Three things.

Hej hopp. Idag är det dags för visning av kläderna som jag köpte i Göteborg. Tre små skapelser på en turkos galge, varsågoda.
 
Först har vi den här mysiga oversizekoftan. Vinröd, stickad och gosig. Från Monki, 100kr.
 
En helt vanlig vit t-shirt. New York-tema för mig, såklart. Från Weekday, 90kr.
 
Världsfinaste jeansvästen. Ser dock hundra gånger bättre ut på mig än på en galge. I'm crazy about it, kommer ha den cirka varje dag under vår/sommar/höst. Dör finhetsdöden. Från Beyond Retro, 379kr.



2013-01-13 / 20:40:48 / Göteborgsgator

 
Nu är jag hemma igen efter cirka två dagar i den här fina staden ovan. Jag har träffat avlägsna släktingar och ätit och fikat och shoppat och ätit och fikat och shoppat och inte ett dugg mer än så. Världsbra helg. 



2013-01-10 / 16:53:00 / Två torsdagsbilder

 
Torsdag. Imorgon åker jag till känningensorgförmiggöteborg. Är borta över helgen. Ha det himla fint, så hörs vi nästa vecka. 



2013-01-07 / 12:40:00 / Here comes the feeling you thought you'd forgotten

nikon d5000 // nikkor 18-55mm // stativ // fjärrutlösare // ett skynkligt lakan // några slumpvis utvalda föremål
 
Har ägnat hela förmiddagen åt att fota diverse småsaker i min säng. Blev ganska fint ändå - drömfångaren är min favorit. 
 
Igår var jag på bio, Life of Pi, och den var så vacker. En sådan film som man tänker på länge, länge efteråt. Ida och jag gick tysta hela vägen hem och det kändes som en film alltihop. Sen dansade vi hela kvällen tills jag var alldeles dödstrött och hungrig och allt. En mycket bra söndag.
Lite senare idag ska jag träffa en vän, byta lite försenade julklappar och ha det allmänt bra. Skolan börjar förresten om två dagar, det kändes först alldeles förfärligt, men sedan insåg jag att det här faktiskt är sista terminen någonsin i grundskolan och då kändes det lite bättre. Nu är jag rent av lite peppad. Det är så nära nu. Så himla himla nära.
 



2013-01-06 / 20:32:12 / ---




2013-01-04 / 19:57:20 / Lights will guide you home




2013-01-04 / 13:52:00 / When the dreamer dies, what happens to the dream?

Såhär ser jag ut idag. En vacker syn för den som är blind.
 
Just nu håller jag på att skriva lappar. Jag har ett trevligt litet projekt på gång som helt enkelt går ut på att skriva dikter på små lappar som man sedan gömmer på en allmän plats. Vi ska nog åka till ett köpcentrum idag och jag tänker lappifiera hela stället. Gömma små dikter i tröjärmar, i provrum, inuti skor, bakom hyllor och på väggar. Det är hur kul som helst. 
Varför? tänker ni nu.
Jag har ingen aning. Men någon ensam själ därute kanske blir glad av att hitta en liten dikt. Vem vet? Jag hade gärna hittat en söt lapp i min tröjärm. 



2013-01-03 / 19:20:00 / Interior #1

 
Samlar på massor av mysiga sovrumsbilder på min tumblr och det här är min första sammanställning av dem. Fluffiga lakan, bokhyllor, fotografier på väggarna, stora fönster, kuddar och lådor och ljus och gardiner och saker och kläder och åhå vad mysigt. Såhär vill jag bo.
 
Fler sådana här inlägg kommer framöver. Är också väldigt sugen på att göra en alldeles egen room tour så att ni kan få se hur det ser ut i mitt rum. Keep updated guys



RSS 2.0